EN RIKTIG HÖJDARE ÄR PÅ VÄG!


 

SILL OCH KÖTTFROSSA 279:-
Serveras lördagar från kl 13,00 med start 17 februari.
(Gäller ej påskafton 31 mars)

Starta med ett härligt sillbord;

Smör
Nybakad baguette
Kavring
Knäckebröd
Kokt sillpotatis
Ägghalvor naturella
Ägghalvor med majonnäs och räkor
Löksill
Senapssill
Brantevikssill
Herrgårdssill
Dill & gräslökssill
Stekt inlagd sill
Finhackad röd lök
Gräddfil

Fortsätt sedan med en fräsch salladsbuffé och varmrättsbuffén där kocken trancherar köttet i matsalen
och man kan ta om så många gånger man vill;

Helstekt fläskfilé
Helstekt ryggbiff
Kycklingbröst
Champinjonsås
Rödvinssås
Bearnaisesås
Stekt potatis
Potatisgratäng

Serveras lördagar från kl 13,00 med start 17 februari
BOKA BORD!


Vi serverar även a la carte.
Med reservation för ändringar.