FARS DAG 12 NOVEMBER

BRUNCH BUFFÈ

På fars dag lägger vi till lite extra godsaker och bland annat några gräddtårtor till kaffet, brunchen kostar då 249:- för vuxen, barn från 70:-

Som traditionen bjuder så serverar vi först brunch i tre sittningar,

11,00 – 12,45 (få platser kvar)| 12,00 – 14,30 (fullsatt)| 13,00 – 15,00 (fullsatt)

Vår stora brunch buffé kostar 249:-
Barn fr 70:- (0-7 år), därefter 10:- per år fram till barnet fyllt 12 år.
Alla som fyllt 13 år betalar vuxenpris.

Säsongen sista brunch serveras 19 november 2017, åter igen i januari 2018.


 

FARS DAG MENY / GÅSAMIDDAG

På eftermiddagen kl 16,00 och senare kan man boka bord för att njuta av en härlig fars dag meny eller vår traditionella gåsamiddag.

Klassisk gåsamiddag tre rätter 495:- (Måste förbeställas)
Liten aptitretare med färskrökt lax – Svartsoppa med gåsleverkorv alt. Konjaksdoftande hummersoppa med parmesankex
Helstekt gås med äpple och katrinplommon, rödkål, äpplemos, brysselkål, brynt potatis och såklart den goa gåsasåsen!
Äpplekaka med hemmakokt vaniljsås

Fars dag meny (se nedan)

Förrätter

Konjaksdoftande hummersoppa med parmesankex

alt.

Canapé med färskrökt lax och hand skalade räkor, garnerad med pepparrotsgrädde, citron, gurka, tomat och dill

Varmrätter

Smörstekt färsk rödingfilé med grillad grön sparris och kräftstjärtar, serveras med hollandaisesås,
och citrusduchesse

alt.

Kalvfilé Oscar, stekt kalvfilé serveras på en bädd av sauterade grönsaker, vår hemmagjorda bearnaisesås, hummergarnityr och färsk grön sparris samt emmentalergratinerad hasselbackspotatis

Dessert

Äpplekaka med  hemmakokt vaniljsås

alt.

Chokladfondant med sambuccamarinerade färska skogshallon

Tre rätter 425:- Två rätter 375:- Endast varmrätt 325:-

 

Vegetariska/veganska alternativ finns mot förbeställning.

 

Med reservation för ändringar