A LA CARTE


Serveras tisdag – lördag från kl 17,00 eller enligt överenskommelse.


FÖRRÄTTER:
Toast Walter, räkor i dillmajonnäs på rostat vitt bröd med salladsgarnityr, citron och löjrom på toppen
149:-

Klassisk löjromstallrik, 60gr löjrom med creme fraiche, finhackad röd lök, citron och dill.
Serveras med rostat bröd och smör.
249:-

Vol au vent fylld med stuvade champinjoner och baconströssel på salladsbädd med körsbärstomat och pestoolja
119:-

Rencarpaccio, lövtunna skivor av bästa skivor av rökt renstek, serveras med rostade pinjenötter, olivolja, körsbärstomat, hyvlad parmesan och grovmalen svartpeppar, serveras med grissini
129:-

VARMRÄTTER:
Laxfärserade bergtungafiléer
med konjaksdoftande hummersås, grön sparris, räkor, citron och pommes duchesse
245:-

Pocherad  hälleflundra med skirat smör, krispiga sockerärtor, färskriven pepparrot och kokt potatis
295:-

Överstens favoritplanka, 200 gr grillad ryggbiff, pommes duchesse, grilltomat, baconlindad haricot verts, grönsaker,
bearnaisesås, husets kryddsmör och friterade lökringar
239:- (onsdagar & torsdagar 139:- från kl 17.00)

Helstekt lammfilé med vitlökssmör, sauterade grönsaker, vitlöksdoftande potatisgratäng och rosmarinsky
290:-

Konjaksflamberad oxfilé, grillad oxfilé flamberas i konjak i matsalen, serveras med kökets pepparsås, dauterade grönsaker och potatiskaka
310:-

DESSERTER:
Kaka/choklad från kakfatet 29:-/st
från Johanna Jeppssons Bageri

Friterad camembert med hjortronsylt, friterad persilja och salta kex
129:-

Creme brulée med sambuccamarinerade hallon
119:-

Ljummen chokladfondant med vaniljparfait och färska bär
115:-

BARNMENY:
Köttbullar med kokt potatis och lingon
89:-

Friterad spättafilé med pommes frites och remoulad
99:-

Barnglass, vaniljglass med chokladsås och vispad grädde
59:-

Med reservation för ändringar i menyn.
Har ni någon allergi? Tala med personalen så ordnar vi med en god måltid till dig också!